Vellan tilat ja myyntipöydät

Sijaitsemme Jyväskylän Tourulassa keskeisellä sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Bussipysäkit löytyvät kirppiksen vierestä ja autoilijoille löytyy parkkitilaa.

Kirppiksemme on esteetön ja siellä mahtuu hyvin kulkemaan esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Meiltä löytyy myyntialueen lisäksi viihtyisä kahvio ja leikkihuone, jonne on mukava jäädä viettämään aikaa kirppiskierroksen jälkeen.

Kahviostamme löytyy kahvia, teetä, mehua, pullaa sekä pientä purtavaa päivisin, tiistaista torstaihin. Meillä on huomioitu monenikäiset lapset. Meiltä löytyy erilaisia välipaloja, mikro lastenruokien lämmittämisee, imetysnurkkaus sekä hoitohuone.

Myyntipöydät ja yhteismyyntialue

Vellassa on 80 myyntipöytää. Jokaisessa myyntipöydässä on kolme hyllytasoa ja rekki. Myyntipöytiin sisältyy henkarit ja 2 koria esillelaittoon sekä merkkauslappuja kokomerkintöjä varten. Meiltä löytyy myös yhteismyyntialue aikuisten vaatteille, lasten ulkovaatteille sekä kengille. Nämä ovat asiakkaiden vapaassa käytössä.

Pysäköinti

Parkkitilaa löytyy Vellan edestä, Ailakinkadun varresta sekä rakennuksen toiselta puolelta, S-market Tourulan edestä. Pysäköinti on maksutonta, mutta muista pysäköintikiekko!