Palveluiden ehdot

Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla Lastenvaatekirppis Vellasta myyntipalvelun hyväksyt kaikki ehdot, ohjeet ja säännöt, jotka on mainittu nettisivuillamme. Ehdot koskevat kaikkia palvelumuotoja.

- Palveluiden varaukset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Voit kuitenkin siirtää, tehdä muutoksia tai perua varauksesi viimeistään viikkoa ennen myyntijakson alkua olemalla meihin yhteydessä. Alle viikon sisään tehdystä peruutuksesta perimme 20€ maksun.

- Voit tuoda myyntiin lastenvaatteita ja -tarvikkeita, leluja ja kirjoja. Voit myydä meillä myös aikuisten vaatteita ja sisustustuotteita, mutta kuitenkin vain ¼ myyntipöydän tuotteista. Aikuisten vaatteita voi tuoda lisäksi myyntiin yhteismyyntialueelle, tämä sisältyy itsepalvelumyynnin hintaan.

- Meillä ei voi myydä elintarvikkeita, ultrapikamuodin tuotteita, laittomia piraattituotteita, K-18-tuotteita, teräaseita eikä vaarallisia aineita.  Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi.

- Kirppiksellä myytävillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta

- Julkaisemme myyntipöydistä kuvia sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli et halua, että pöydästäsi julkaistaan kuva, kerro siitä meille.

- Keräämme hintalaputtomat tuotteet löytörekkiin kassan lähettyville. Suosittelemme tarkastamaan rekin, jotta saat tuotteesi takaisin myyntiin. Säilytämme tuotteita 14 vrk, jonka jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen.

- Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee uusi hintalappu. Emme myy tuotteita, joissa hintaa on muutettu käsin tai hinta on muuten epäselvä.

- Myyntituotot tilitetään Kirppari-Kalleen ilmoitetulle pankkitilille 7 päivän kuluessa myyntijaksosi päättymisestä.

- Mikäli kirppikselle on jäänyt tuotteitasi myyntijakson jälkeen ja tilillesi kertyy myyntiä, voit tulla tilittämään sen 7 vuorokauden sisällä myyntijaksosi päättymisestä. Tämän jälkeen tuotto siirtyy Vellan omaisuudeksi.

- Myyntituotosta pidätämme 6% provision sekä itsepalvelumyynnin hinnan, mikäli sitä ei ole maksettu ennakkoon.

- Myytäväksi tuodut tuotteet ovat myyjän vastuulla eikä Lastenvaatekirppis Vella vastaa rikkoutuneista, kadonneista tai varastetuista tuotteista. Myymälässämme on kuitenkin tallentava videovalvonta ja hälytinportit, joiden avulla pyrimme ehkäisemään varkaudet. Lisäksi henkilökuntamme valvoo aktiivisesti myymälää.

- Lastenvaatekirppis Vella ei myöskään vastaa myytävien tuotteiden vaurioitumisesta tulipalon, savu-/vesivahingon, murron ja ilkivallan seurauksena tai muusta kirppiksestä riippumattomasta syystä.

- Tyhjentämättä jätetystä pöydästä ja noutamatta jätetystä tuotteista perimme 10€ maksun.

- Pidätämme oikeuden muutoksiin.